Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby Car-collectible is nu te pre-orderen

Kirby Car-collectible Good Smile Company
Good Smile brengt het autootje dit jaar nog uit.

Collectible-fabrikant Good Smile Company komt deze zomer met een Kirby Car. Het autootje, zoals we die kennen uit Kirby en de Vergeten Wereld, is zelfs nu al te pre-orderen. Zo maakt het bedrijf bekend op Twitter/X (dankjewel Nintendo Life!).

De collectible is een zogenaamde pull-back-auto. Dit houdt in dat als je het autootje even naar achter laat rijden, hij vervolgens een stukje wegrijdt. Dit figuur is nu te pre-orderen op de site van Good Smile voor ¥ 3900 (€ 24), maar houd er wel rekening mee dat hier nog importkosten bij zullen komen. De verwachting is dat hij vanaf juli verstuurd zal worden.

Mocht jij je afvragen waarom Kirby om een auto zit gewikkeld? Dit is één van de krachten uit Kirby en de Vergeten Wereld. Check zeker even onze review waarin we die game een solide 8,5 gaven. Ga jij deze Kirby toevoegen aan je collectie? Laat het weten in de comments!