Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

One Last Breath komt op 28 maart naar de Switch

One_Last_breath
Lukt het jou om normaal leven terug te brengen op aarde?

Game-ontwikkelaar Catness Games en uitgever Moonatic Studios hebben vandaag de releasedatum aangekondigd voor de game One Last Breath. De game moet op 28 maart verschijnen voor de Switch. Deze datum werd onthuld middels een korte trailer die je hieronder kunt bekijken.

One Last Breath is een 2.5D avonturen game die zich afspeelt in een vergaande post apocalyptische wereld. De mensheid bestaat al tijden niet meer, deze zijn tientallen jaren geleden vergaan aan de vervuiling die ze zelf teweeg hebben gebracht. De rest van de wereld is er niet veel beter aan toe, aangezien verschrikkelijke mutanten alles verslinden wat ze tegenkomen. Jij speelt Gaia, een wezen geboren uit de laatste adem van moeder natuur. Jij kunt met aardse krachten de omgeving beïnvloeden en het zou misschien zelfs genoeg zijn om normaal leven terug te brengen. Maar dat zal niet makkelijk worden…