Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch versie Planet of Lana krijgt releasedatum + nieuwe trailer

Halverwege april kunnen we met dit avontuur aan de slag

Eind vorig jaar werd Planet of Lana aangekondigd voor de Switch. Deze prachtige handgetekende puzzel platformer was eerder 2023 al op Steam verschenen en werd daar erg positief ontvangen. Uitgever Thunderful Games en ontwikkelaar Wishfully hebben nu de releasedatum van de Switch versie vrijgegeven. De game verschijnt op 16 april in de Switch eShop. Om dit bekend te maken is er tevens een nieuwe trailer verschenen. Deze kun je hieronder bekijken.

Planet of Lana speelt zich af op een planeet dat ooit een plek was met een perfect balans tussen mens, natuur en dier. Dat is nu echter niet meer zo, na jaren harmonie is dat delicate balans verstoord door een gezichtloos leger. Maar dit verhaal gaat niet over dat leger. Dit verhaal gaat over een levendige en prachtige planeet en een reis die ondernomen moet worden om die planeet zo te houden. Een jong meisje en haar loyale vriend gaan op deze reis, een reis door een prachtige wereld vol koude machines en onbekende wezens.