Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Surmount komt naar Switch

Surmount
Klim naar de top.

Ontwikkelaars Indiana-Jonas en Jasper Oprel hebben aangekondigd dat hun physics-based klimspel Surmount naar de Switch komt. De game staat gepland voor een release op 9 mei 2024, zo leren wij van Nintendo Everything. De aankondiging ging gepaard met een trailer, die je hier kunt bekijken:

Surmount speelt zich af op Mount Om; de hoogste berg in de wereld van de game. Deze beroemde berg wordt natuurlijk jaarlijks bezocht door duizenden klimfanaten die de top proberen te bereiken. En jij bent daar één van. Gebruik je eigen klim-skills om naar de top te geraken of gebruik hulpmiddelen als touwen en zelfs rocket-packs. En omdat alles leuker wordt als je het samen met iemand doet, kun je ook met een vriend(in) proberen de top te halen. Maar volgens de ontwikkelaars brengt dat wel de nodige uitdagingen met zich mee.

Ben jij een klimmer in je vrije tijd? Ga jij deze game proberen? Laat het weten in de comments!