Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tchai aangekondigd voor Switch

Tchai-afbeelding
Deze geliefde indiegame verschijnt van de zomer op Nintendo's hybride console!

Game-uitgever Kepler Interactive heeft zojuist aangekondigd dat de platform-game Tchai naar de Switch komt. De game moet ergens in de zomer verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Tchai is een tropische openwereldgame waarin je klimt, zeilt en zwemt door een tropische wereld. Je speelt als de titulaire Tchai die haar vader moet zien te redden van de gevaarlijke Tyrant, Meavora, de heerser van de archipelago. In de game zeil je met je boot door prachtige eilanden, terwijl je een physics gedreven sandbox verkent. Je neemt het op tegen stoffen soldaten gecreëerd door Meavora in confrontaties waarin jouw creativiteit je het voorsprong geeft. Tchai’s gift geeft jou de mogelijkheid om controle te nemen van alle dieren die je kunt vinden, maak je nieuwe vrienden en speel je op je volledig speelbare ukelele.