Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Mario Run krijgt speciaal Peach-event

Princess Peach: Showtime!
Super Mario Run krijgt ook Peach-content!

De release van Princess Peach: Showtime! wordt op allerlei manieren gevierd. Super Mario Run, de mobiele Mario-game van Nintendo, krijgt ook een speciaal Peach-event.

Extra missies en meer

Super Mario Run is al even uit voor alle mobiele apparaten, maar krijgt nu toch wat extra content. Speciaal dankzij de release van Princess Peach: Showtime! krijgt de mobiele game wat nieuwe missies met daarbij horende beloningen. Zo krijg je speciale Peach-beeldjes bij het halen van een x aantal missies. Voor drie missies krijg je Patissiere Peach, bij zes missies Swordfighter Peach en bij negen missies wordt het Peach & Stella beeldje aan de collectie toegevoegd. Wacht er niet te lang mee, want dit event blijft actief tot en met 7 mei. Overigens verdien je tot en met 30 maart, extra veel medailles bij het spelen van Remix-levels.

Pak jij de game (weer) op?