Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo zoekt nieuwe redactieleden

Nintendo Switch
Ben jij helemaal gek van Nintendo, volg je al het nieuws rondom Nintendo nauwlettend en wil je altijd al meeschrijven voor een Nintendo-website? Dan is dit je kans!

Om de groei van Daily Nintendo bij te houden zijn we op zoek naar een nieuwe redactieleden! Het huidige team bestaat uit 10 redactieleden, welke een mega gezellige groep vormen en waar jij bij aan kunt sluiten. Als redacteur schrijf je veelal nieuws én reviews voor Daily Nintendo. Dat klinkt niet alleen leuk, dat is het ook écht! Schrijven voor Daily Nintendo is weliswaar op vrijwillige basis, maar het heeft genoeg voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit?

  • Je schrijft voor een erkende Nintendo-website met mensen die dezelfde interesse delen.
  • Redacteur bij Daily Nintendo staat goed op je CV én het is leerzaam!
  • Je ontvangt gratis games om te reviewen en krijgt de kans om mee te gaan naar evenementen zoals Gamescom. Ook krijg je de kans om interviews met ontwikkelaars te houden, super interessant!
  • Je krijgt de ruimte om met (nieuwe) ideeën te komen en Daily Nintendo hierdoor verder te laten groeien.

Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij ons gezellige team en voldoe je aan onderstaande eisen? Heb jij daarnaast de passie om bij te dragen aan het dagelijks actueel houden van onze website? Stuur ons dan een mail met je motivatie en een korte introductie van jezelf op info@dailynintendo.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Wat verwachten wij van een nieuw redactielid?

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je bent in staat om zelfstandig naar nieuws te zoeken

Word jij wellicht onze nieuwe redacteur? We hopen snel van je te horen!