Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

OTXO krijgt launchtrailer

OTXO_afbeelding
Knal je een weg door meedogenloze vijanden in deze roguelite!

De top-down shooter roguelite OTXO verscheen afgelopen woensdag voor de Switch. Om dat te vieren heeft Super Rare Games nu een launchtrailer voor de game gedeeld. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

OTXO zou je kunnen vergelijken met Hotline Miami. De game gooit spelers in een duister landhuis als een naamloos karakter op een wanhopige missie. Als speler schiet je je een weg door een grote hoeveelheid meedogenloze vijanden en pas je jouw aanvalspatroon aan tijdens iedere roguelike-run. Terwijl je dieper duikt in dit landhuis, ontrafel je zijn mysteries. De inhoud van het landhuis verandert iedere run, waardoor je elke keer voor een nieuwe uitdaging staat. Als speler kun je kiezen uit een groot arsenaal aan wapens, 100 vaardigheden ontgrendelen en de slowmotion ‘Focus’ zien te meesteren om de alsmaar veranderende dieptes te overwinnen.