Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Demo SaGa Emerald Beyond nu te spelen

saga-emerald-beyond
En daarnaast is er een nieuwe trailer uit!

SaGa-fans opgelet! Vannacht heeft Square Enix een demo vrijgegeven voor de aankomende titel Saga Emerald Beyond. Hij is nu te downloaden en te spelen! Dit is je kans om alvast een voorproefje van de game te krijgen, voordat deze op 25 april uitkomt.

Game je naast een Switch toevallig ook op een andere console? Dan vind je het wellicht de moeite waard om de demo ook daarop te downloaden. Op elk platform speel je namelijk als een ander personage. In de Switch-versie speel je als Ameya Aisling, op PS5 en PS4 kruip je in de huid van Tsunanori Mido, en op Steam stap je in de voetsporen van Diva No. 5. Zo is het dus mogelijk om alvast kennis te maken met drie van de zes hoofdpersonages waarmee je door dit vertakkende spel speelt. Uiteraard kun je de voortgang die je in de demo boekt meenemen naar de volledige versie van de game, als je die zou aanschaffen.

Daar houdt het SaGa-nieuws echter nog niet op. Inmiddels heeft Square Enix namelijk ook een nieuwe trailer uitgebracht in het teken van het personage Diva. Je bekijkt hem hieronder: