Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beelden opgedoken van testrondes Donkey Kong Country-achtbaan in Universal Studios Japan

Super Nintendo World Donkey Kong Country
De baan lijkt erg trouw te zijn aan de games!

Universal Studios Japan krijgt een Donkey Kong Country-achtbaan. Dit is al een paar jaar duidelijk. Inmiddels zijn er nu ook testbeelden opgedoken van deze achtbaan. In de achtbaanrit worden bezoekers door Donkey Kong en Diddy Kong meegenomen door de jungle, terwijl zij een gouden banaan proberen te beschermen tegen de Tiki Tak Tribe bekend uit de game Donkey Kong Country Returns. De baan bevat onder andere een schot uit een kanon en een sprong over een ingestort spoor. De beelden zijn gedeeld door het Tokyo Game Life op X (Twitter). Bekijk ze hieronder:

En ben jij van plan om binnenkort een reis naar Japan te boeken en om deze achtbaan daar te proberen? Laat het ons weten in de reacties!