Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer voor Shin Megami Tensei V: Vengeance

Shin Megami Tensei V Vengeance keyart
Even wat extra hype creëren voor 14 juni!

Het duurt nog zo’n twee maanden voordat we los kunnen met Shin Megami Tensei V: Vengeance, maar Atlus wakkert het enthousiasme vast weer aan. Vengeance is een soort ‘plus-versie’ van de oorspronkelijke Shin Megami Tensei V uit 2021, compleet met onder meer alle DLC, een extra verhaallijn, een nieuwe dungeon, extra quests … Genoeg te doen dus! En gezien het feit dat de oorspronkelijke versie destijds met een 9,8 is beoordeeld, belooft ook Vengeance een succes te worden. Als je schrikt van de ‘V’ in de titel: geen zorgen. Hoewel deze game inderdaad onderdeel is van een grotere serie, is dit een losstaand verhaal. Kennis van de voorgangers is dus niet nodig.

In deze game speel je een middelbare scholier die plots terechtkomt in een post-apocalyptische versie van Tokyo. En alsof dit nog niet erg genoeg is, wemelt het plots van de demonen! Gelukkig krijg je snel de kans je te verdedigen tegen deze demonen. Je leert zelfs demonen rekruteren, die je in turn-based gevechten kunt inzetten. Maar onder de oppervlakte speelt er meer dan een ‘simpele’ demonenplaag, en jouw keuzes zullen ook het einde van deze game bepalen.

Onderstaande trailer laat zien wat we kunnen verwachten van Vengeance, die 14 juni uitkomt. Word jij enthousiast, of vond je de originele versie wel genoeg? Laat het ons weten in de comments!