Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Struikel mee op 5 april tijdens onze livestream

Vrijdag 5 april om 20.00 uur gaan we live! Doe jij mee?

Vrijdag 5 april is het alweer de eerste vrijdag van de maand. Zoals gebruikelijk vindt dan ook onze maandelijkse livestream plaats. Voor deze maand hebben we een doldwaas spel in petto: Fall Guys! De speler die het beste kan omgaan met de vele obstakels die deze game te bieden heeft zal tot winnaar worden gekroond. Onze host van de avond is Glenn.

De strijd draait natuurlijk weer om de Wisseltrofee in de vorm van een Discord-rol. Degene die aan het eind van de livestream het best heeft gepresteerd krijgt een goudkleurige Discord-rol. Tevens ontvangen ook de tweede en derde plaats een Discord-rol. Al zal het dan om respectievelijk een zilverkleurig en bronskleurig kleurtje zijn.

De livestream vindt vrijdag, 5 april 2024, vanaf 20.00 uur plaats op ons Twitch-kanaal. Omdat het van het aantal spelers afhankelijk is hoe we spelen, is het belangrijk om je aan te melden. Dat kan via onze Discord-server. In #event-kalender kan je zelf aangeven dat je meedoet. Mocht je nog geen lid zijn van onze server, dat kan je worden via deze link.

Wat heb je nodig?

Om mee te kunnen doen heb je de nieuwste versie van Fall Guys op je Nintendo Switch nodig. Omdat spel gratis is, heb je een abonnement op Nintendo Switch Online niet nodig! Bovendien is het mogelijk om mee spelen vanaf een ander platform dat het spel ook aanbiedt. Door cross-play is het namelijk mogelijk vanaf elk platform mee te kunnen spelen. Eventuele codes of andere zaken die nodig zijn om mee te doen worden op Discord en tijdens de livestream gedeeld.

Doe jij mee met Fall Guys? Laat het ons weten in de reacties!