Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit is de nieuwste Power A-controller voor de Nintendo Switch!

Met onder andere gekleurde verlichting en bewegingsbesturing!

Het merk Power A heeft inmiddels al heel veel producten voor de Nintendo Switch ontwikkeld. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan oplaadstations, verschillende opbergtassen en natuurlijk ook controllers. Inmiddels vond het bedrijf het wel weer tijd voor een nieuwe controller en zo is de ”Enhanced Wireless Controller voor Nintendo Switch met Lumectra” geboren. Bovendien is het product vanaf nu te koop.

Het gaat trouwens om een redelijk uitgebreide controller, welke aardig wat functies met zich meebrengt. Zo bezit de controller onder andere over RGB, waarmee je de controller 24 verschillende kleurtjes kunt geven. Ook zijn er extra knoppen op de achterkant te vinden die je kunt instellen hoe je dat zelf wilt. Verder zegt Power A dat de controller maar liefst 20 uur mee kan gaan op één lading. Als kers op de taart mag bewegingsbesturing en natuurlijk een ergonomisch design niet ontbreken.