Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Update Tomb Raider I-III Remastered voegt nieuwe outfit toe

Tomb Raider Remastered
Speel nu met Lara Croft in een luipaarden kostuum

In februari verschenen de remasters voor de eerste 3 Tomb Raider games. Deze remasters werden door fans en critici positief ontvangen. Randy gaf hem in zijn review een 7.0. Spelers van de game kunnen vandaag Patch 2 downloaden. Deze patch lost een aantal bugs op en verbeterd de foto-modus. Tot slot voegt deze nieuwe update ook een compleet nieuw kostuum toe aan de game. Het gaat om de leopard skin die je in de Tweet hieronder kunt bekijken:

De volledige lijst met veranderingen in deze update is te vinden op de website van Aspyr. Zorgt deze update ervoor dat je weer hernieuwde interesse krijgt in de Tomb Raider remasters? Laat het weten in de reacties!