Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Onderzoek en ontrafel! Duck Detective komt op 23 mei naar de Nintendo Switch

Wie is de Salami dief?

Duck Detective: The Secret Salami is de derde game van de indiestudio Happy Broccoli Games. De studio komt uit Berlijn en heeft eerder de games Kraken Academy en Odyssey Island gemaakt. De game komt uit op 23 mei voor de Nintendo Switch. Ook komt het naar de pc op Steam. De game heeft al een demo die je nu kan spelen (alleen op Steam!)

Je speelt als eend detective Eugene McQuacklin. Hij moet bij een zaak onderzoeken wie de Salami dief is. Verzamel bewijs zodat je het mysterie kan ontrafelen. Dit doe je onder andere door mensen heel erg hard te beoordelen!

De game bestaat uit een volledig ingesproken verhaal dat ongeveer 3 uur duurt. Kan jij het mysterie ontrafelen? Bekijk hier alvast de trailer!