Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

World of Goo 2 uitgesteld naar 2 augustus

World of Goo 2
Er zijn een paar maanden extra nodig.

Afgelopen februari werd er nog met veel bombarie een releasedatum voor World of Goo 2 gedeeld. Helaas is nu op X bekendgemaakt dat de game is uitgesteld. De console-exclusive zal nu op 2 augustus 2024 verschijnen op de Nintendo Switch.

World of Goo 2 is een puzzelgame. In de game moet je allerlei puzzels oplossen waarin je verbeeldingskracht op de proef wordt gesteld. Je gebruikt Goo, oftewel levende en vloeibare wezentjes, om bruggen te bouwen, torens uit de grond te stampen, terrein te vervormen en vliegende machines van brandstof te voorzien. Deze Goo-ballen hebben verschillende soorten eigenschappen. Zo zijn er bijvoorbeeld explosieve Goo, groeiende Goo en krimpende Goo.

Baal je van het uitstel? Laat het ons weten in de reacties!