Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is vanaf nu te spelen op de Nintendo Switch

Bekijk hier de releasetrailer en wat gameplaybeelden om meer te weten te komen over het spel!

Inmiddels is het al bijna twee jaar bekend dat Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes naar Nintendo’s hybride console komt. Helaas kregen fans vorig jaar het slechte nieuws te horen dat de JRPG vertraging had opgelopen. Echter hebben we inmiddels goed nieuws voor jullie, want het spel is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Er zijn trouwens twee uitgaven van de titel: de normale versie en de Digital Deluxe Edition, welke de downloadbare content bevat. De normale versie van deze game gaat voor een bedrag van €49,99 over de toonbank en voor de Digital Deluxe Edition moet je €79,99 neerleggen. Bovendien is het ook belangrijk dat je genoeg ruimte hebt op jouw console, aangezien je maar liefst 24,3 gigabyte aan vrije ruimte nodig hebt.

Maak je klaar voor het vervolg van de Suikoden-serie!

Het verhaal van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes speelt zich af in een uithoek van Allraan, een plek waar vele naties, culturen en moralen samenkomen. Door middel van het zwaard en magische voorwerpen, genaamd runenlenzen, is de geschiedenis van dit land is geschapen door de vele mensen, beasten, elven en andere volkeren die hier wonen. Het keizerrijk Galdea heeft echter de andere naties verslagen toen het een technologie ontdekte om de kracht van de runenlenzen te versterken. Nu zijn ze op zoek naar een nieuw artefact, dat hun macht nog groter zal maken. Tijdens zo’n expeditie ontmoet de jonge imperial officer Seign Kesling een jongen van een afgelopen dorp. De twee worden snel vrienden, maar al snel gebeurt er iets dat beide de oorlog in dwingt. Al snel hebben ze geen keus om hun levensbeeld te bekijken en te bedenken waar ze staan in deze oorlog.

Ben je benieuwd geworden naar Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes? Neem dan vooral een kijkje naar onderstaande releasetrailer of gameplaybeelden, welke afkomstig zijn van het YouTube-kanaal Handheld Players!