Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

2 nieuwe Nintendo 64-games op NSO+

Extreme G, Iggy's Reckin' Balls
Extreme G en Iggy’s Reckin’ Balls speelbaar voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnees.

Nintendo heeft zojuist 2 nieuwe Nintendo 64-klassiekers toegevoegd aan NSO+: Extreme G en Iggy’s Reckin’ Balls. En hoewel de aankondiging op dit moment alleen nog voor Amerika geldt, zijn de 2 titels in Europa ook al speelbaar.

Extreme G is een futuristische racer waarin je op hoge snelheden door exotische locaties racet. Op opgevoerde motoren, G-bikes genaamd, race je zowel alleen als in multiplayer met gigantisch hoge snelheden door de wereld. En voor deze re-release heeft Nintendo online miltiplayer toegevoegd, waardoor je niet eens in splitscreen hoeft te racen.

Iggy’s Reckin’ Balls is ook een racer, maar wel eentje van een heel ander kaliber. Deze game speelt meer als een platformer waarin je als eerste over de finish moet zien te raken. En ook aan deze titels is online multiplayer toegevoegd.

Ga jij deze classics spelen? Laat het weten in de comments.