Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Komt er een Princess Zelda-game?

Princess Zelda, Switch 2
Is er een Princess Zelda-game in de maak?

Met alle geruchten rondom de Switch 2, is er vandaag ook een gerucht verschenen over een mogelijke The Legend of Zelda-game met Princess Zelda in de hoofdrol. Uiteraard een flinke korrel zout.

Gebruiker had het vaker bij het rechte eind

Op X heeft gebruiker PapaGenos een flink gerucht de wereld in geslingerd. Nintendo zou namelijk werken aan een game die draait rondom Princess Zelda. In navolging op een game die draait rondom Princess Peach zouden er dus aanwijzingen zijn om dit ook met The Legend of Zelda te doen. De beruchte post op X kun je hieronder bekijken.

Het bericht op X is niet zomaar een losse flodder. Deze gebruiker heeft al vaker juiste voorspellingen gedaan. Bijvoorbeeld over Metroid Prime Remastered en Mario vs. Donkey Kong. Daarnaast lijkt dit een voorbode voor meer informatie. Mensen op X kwamen er namelijk al snel achter dat er een verborgen boodschap te vinden is. Als je alle hoofdletters achter elkaar zet, verschijnt de zin: ‘This is a hint’. Het blijft afwachten wat PapaGenos hiermee wil zeggen.

Zou jij uitkijken naar een game met Princess Zelda in de hoofdrol?