Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eternal Threads verschijnt 23 mei

Eternal Threads - Key art
Reis terug in de tijd om een tragedie te voorkomen.

Beter laat dan nooit! Na de pc-release van bijna twee jaar geleden, is Eternal Threads nu ook bijna speelbaar voor consoles. En uiteraard mag de Switch daarbij niet ontbreken. Lees hier wat de bedoeling is in deze puzzelgame waar je terug de tijd in gaat.

Eternal Threads draait om een rampzalige woningbrand in Engeland waar zes mensen overleden. Jij hebt de bijzondere taak om terug te gaan naar het jaar van deze ramp, 2015, om daar problemen in de tijdstroom op te lossen. Simpelweg zorgen dat de brand niet ontstaat is een no-go. In plaats daarvan is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de zes slachtoffers deze keer de brand overleven.

Door de gebeurtenissen vanaf een week voorafgaand aan de brand te beïnvloeden, verander je de levens van de zes bewoners van het huis. Maar keuzes hebben consequenties, en wat je nu doet kan verstrekkende gevolgen hebben voor de rest van hun levens. Lukt het jou om niet alleen hun levens te redden, maar er ook voor te zorgen dat ze allen na de brand een mooie toekomst tegemoet gaan?