Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo viert verjaardag Zelda: Tears of the Kingdom met nieuw artwork

Tears of the Kingdom
De game is alweer een jaar uit!

We vieren op deze zonnige zondag niet alleen Moederdag, maar ook een verjaardag. Het is bijna niet te geloven, maar Tears of the Kingdom bestaat vandaag alweer exact één jaar! De meest recente Legend of Zelda-game heeft een succesvol eerste jaar beleefd, en mag dus best even in het zonnetje gezet worden. In het teken van deze mijlpaal heeft Nintendo gloednieuwe artwork gedeeld op Twitter/X: een tekening van Link en Zelda met de datum van vandaag erbij.

Kandidaat om de nieuwe wallpaper op je telefoon te worden? Dan kun je ‘m hier meteen even downloaden.

Afgelopen dagen is er meer nieuws geweest omtrent deze succesvolle Zelda-game. Zo is er nieuwe merch aangekondigd, zoals een officiële Master Sword-replica, een uitgebreid artworkboek en een soundtrackcollectie met maar liefst 344 tracks! Je viert immers maar één keer je eerste verjaardag.

Ook stelt Nintendo de terechte vraag: wat waren jouw favoriete TotK-momenten van het afgelopen jaar? Daar zijn wij eigenlijk ook wel benieuwd naar! Deel jouw hoogtepunten dus vooral in de comments.