Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in week 20

Welke games kies jij uit de releases van volgende week?

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de releases van aankomende week op de Nintendo Switch voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid spellen kiezen we vervolgens een paar die ons oog pakken, welke je uiteraard hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Dan vind je onderaan dit artikel een overzicht van alle games die volgende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

Biomutant

Prijs in de Nintendo eShop: €39,99 – 14 mei 2024

Biomutant kwam in 2021 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar werd een jaar later geport naar de PS5 en Series X|S. De game werd in eerste instantie matig ontvangen, maar heeft na een aantal patches toch een cultstatus weten te behalen. Biomutant is een open-world, post-apocalyptisch RPG met een kungfu-thema, met een uniek gevechtssysteem dat mêlee en schietwerk combineert met mutantvaardigheden. Jij speelt een gemuteerd beest dat zichzelf verder kan muteren van meer vaardigheden. Het land wordt geteisterd door een plaag, en de levensboom druipt dood en verderf. De wereld is verdeeld, en tijdens je avonturen krijg je de kans om daar iets aan te doen. Maar breng jij verlossing of verwoesting?

Braid, Anniversary Edition

Prijs in de Nintendo eShop: €19,99 – 14 mei 2024

Braid Anniversary Edition is de remake van een inmiddels klassieke puzzel adventure game uit 2008. In de game volg je Tim, wie een prinses probeert te redden van een monster. Hij gebruikt hiervoor de raadselachtige kracht van de tijd, waarmee hij de tijd kan terugspoelen, pauzeren en zelfs achterstevoren kan laten lopen. De game onthuld daarnaast beetje bij beetje het verhaal waardoor je meer te weten komt over Tim en zijn motivaties. Deze Anniversary Edition bevat nieuwe graphics en muziek, nieuwe levels en zo’n 12 uur aan commentaar van de ontwikkelaars

Morbid: The Lords of Ire

Prijs in de Nintendo eShop: €29,99 – 17 mei 2024

Morbid: The Lords of Ire is het vervolg op orbid: The Seven Acolytes, een game uit 2020. In deze game volg je wederom de heldhaftige Striver, die opnieuw de strijd moet aangaan met de meest afschuwelijke wezens. Dit keer zal ze dat doen vanuit een compleet nieuw 3D perspectief, wat de gevechten alleen nog maar intenser maken. Neem het op tegen angstaanjagende vijanden en slacht monsterlijke wezens af met een heel arsenaal aan dodelijke wapens, uitrustingen en zegeningen. Vermorzel alles op je pas waarbij je gebruik maakt van het hetzelfde gezondheidssysteem uit Morbid: The Seven Acolytes. De manier waarop je de gevechten aanpakt kan namelijk een dramatische impact hebben op de wereld om he heen. Toegeven aan de waanzin kan je heel sterk maken, maar brengt ook veel risico met zich mee…

Wat verder verschijnt in de week van 13 tot en met 19 mei:

 • 13 mei: The Land Beneath Us
 • 13 mei: Mars Farming 2034
 • 13 mei: High School Detective
 • 14 mei: Athenian Rhapsody
 • 14 mei: Neptunia Game Maker R:Evolution
 • 14 mei: Neptunia Game Maker R:Evolution Deluxe Bundle
 • 14 mei: Lysfanga: The Time Shift Warrior
 • 15 mei: Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer
 • 15 mei: Awesome Pea 3
 • 15 mei: Slayers X: Vengance of the Slayer & Hypnospace Outlaw
 • 15 mei: Purple Explorer
 • 16 mei: Monster Outbreak
 • 16 mei: Lorelei and The Laser Eyes
 • 16 mei: Read Only Memories: NEURODIVER
 • 16 mei: Arcadia: Colony
 • 16 mei: Pool Party
 • 16 mei: Undemon
 • 16 mei: Please Fix the Road
 • 16 mei: Slide Puzzle: World History
 • 16 mei: Internet Generation
 • 16 mei: Musashi VS Cthulhu
 • 16 mei: PO’ed Definitive Edition
 • 16 mei: Sling Puzzle: Golf Master
 • 16 mei: Little Cat: Doctor
 • 16 mei: Zombie Night Defense
 • 16 mei: 3 Minutes Mystery 2
 • 16 mei: Trust No One
 • 16 mei: Dungeon Arsenal
 • 16 mei: Mutant Express For Friendship
 • 16 mei: Puzzle World: Neko Girls
 • 16 mei: Puzzle World: Cute Cats
 • 17 mei: My Little Pony: A Zephyr Heights Mystery
 • 17 mei: Express Courier Pro: Urban Bike Delivery Simulator 2024
 • 17 mei: Spellcats
 • 17 mei: Sweetest Monster
 • 17 mei: Tokyo Cooking
 • 17 mei: Foxy Rush
 • 17 mei: Gearhead Karting Simulator
 • 17 mei: Overmorrow
 • 18 mei: Eternal Light
 • 18 mei: Undercat
 • 18 mei: Astroblaze
 • 18 mei: Finger Suck
 • 18 mei: Adrenaline Rush: Highway Extreme Traffic Racer
 • 19 mei: Toon Toon Racing

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken