Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hitteseizoen 2024 in Splatoon 3 start 1 juni

Screenshot

Een nieuw level, nieuwe wapens en Mega-Big Run!

Zojuist heeft Nintendo een nieuw seizoen aangekondigd voor Splatoon 3. Het gaat om Hitteseizoen 2024. Deze zal op 1 juni starten en drie maanden duren. Natuurlijk gaat een nieuw seizoen ook gepaard met aankondigingen. Deze kan je bekijken in onderstaande trailer.

Hitteseizoen 2024 brengt Splatoon 3-spelers een gloednieuw level. Het gaat om een treinstation waar het zich afspeelt. Het level heeft de naam Lemurië Centraal. Daarnaast zullen er twee nieuwe hoofdwapens geïntroduceerd worden: Pentapomper en Schrobbehak PM. En dat is nog niet alles. Er gaat namelijk een Mega-Big Run plaatsvinden in de nabije toekomst. Tijdens dat event zal het Monstertrio aanvallen.

Hoe lijkt jou dit seizoen? Laat het ons weten in de reacties!