Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vier 15 jaar Minecraft op de Switch

Minecraft
Hoe vier jij de feestelijkheden rondom Minecraft?

Het is alweer 15 jaar geleden dat Minecraft de harten van veel gamers veroverden. Om dit te vieren zijn er leuke aanbiedingen en extra’s te beleven.

Flinke korting op de games

Op 15 mei is de grote viering van 15 jaar Minecraft gestart. Nintendo en Mojang Studios maken er wat moois van. Er zijn bijvoorbeeld aanbiedingen op alle Minecraft-games. Daarnaast zullen er ook in-game evenementen plaatsvinden en zijn er nog allerlei andere feestelijkheden op komst. Wil je er alles over weten? Bekijk dan onderstaande video’s maar eens.

Zoals je ziet is er genoeg te beleven deze dagen. Geniet er snel van, want je hebt tot en met 4 juni de tijd om van de aanbiedingen en feestelijkheden te profiteren. De Nintendo eShop biedt bijvoorbeeld flinke korting op Minecraft Legends, Dungeons en het origineel.

Op welke manier doe jij mee aan de 15-jarige viering van deze games?