Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Braid: Anniversary Edition gameplay gedeeld

Beleef deze alom geprezen indie klassieker nu op de Switch!

Eerder deze week verscheen Braid: Anniversary Edition voor Nintendo’s hybride console. Om de rerelease van deze populaire 2D puzzel game te vieren heeft het YouTube-kanaal: Nintendo Galaxy nu de eerste 8 minuten van de game gedeeld. De beelden zijn hieronder te bekijken.

Braid: Anniversary Edition is de remake van een inmiddels klassieke puzzel adventure game uit 2008. In de game volg je Tim, wie een prinses probeert te redden van een monster. Hij gebruikt hiervoor de raadselachtige kracht van de tijd, waarmee hij de tijd kan terugspoelen, pauzeren en zelfs achterstevoren kan laten lopen. De game onthuld daarnaast beetje bij beetje het verhaal waardoor je meer te weten komt over Tim en zijn motivaties. Deze Anniversary Edition bevat nieuwe graphics en muziek, nieuwe levels en zo’n 12 uur aan commentaar van de ontwikkelaars.