Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt releasetrailer

Paper Mario: The Thousand-Year Door
Het wachten is bijna, maar dan ook echt bijna voorbij!

Over een paar dagen is het dan eindelijk zover, want op donderdag 23 mei kunnen Switch-bezitters aan de slag met Paper Mario: The Thousand-Year Door. Ondanks dat we dus nog heel even geduld moeten hebben, heeft Nintendo wel alvast een releasetrailer met de wereld gedeeld. Hierin is onder andere te zien wat je van dit papieren avontuur kunt verwachten. Ben je benieuwd geworden? Neem dan vooral een kijkje naar de launch-trailer, welke je onderaan dit artikel kunt vinden. Als je écht niet meer kunt wachten, dan is het altijd nog mogelijk om hier onze eerste indruk van deze game te lezen.

In 2004 verscheen Paper Mario: The Thousand-Year Door op de Nintendo GameCube, maar het spel komt later deze week dus ook naar de Nintendo Switch! In de game ga je samen met Mario en zijn vrienden op pad om de legendarische schat achter de oeroude Millenniumpoort te ontdekken. Echter zal dit niet gemakkelijk gaan, want verschillende vijanden, waaronder Bowser, willen de juweelsterren natuurlijk ook in handen krijgen. Ondanks dat belooft het wederom een hilarisch avontuur te worden, waar je vele kleurrijke personages zult tegenkomen. Gaat het jou lukken om de juwelen te vinden?