Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pine Hearts is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch

Wist je eigenlijk al dat dit spel meerdere toegankelijkheidsfuncties heeft?

Nog geen maand geleden kwam uitgever Little Nook met het nieuws naar buiten dat Pine Hearts naar Nintendo’s hybride console zou gaan komen. Hoewel de aankondiging dus nog niet heel lang geleden is, kunnen Switch-bezitters vandaag al aan de slag met het spel. De game gaat voor een bedrag van €19,99 over de digitale toonbank, maar tot 5 juni krijg je 10% korting op jouw aankoop. Om deze titel te downloaden heb je trouwens 1,2 gigabyte aan vrije opslagruimte nodig.

Pine Hearts is een avonturenspel dat zich afspeelt op de camping van, hoe kan het ook anders, Pine Hearts. In de game kruip je in de huid van Tyke, die met zijn wandelschoenen de wereld verkent. Deze wereld zit trouwens vol geheimen en verschillende puzzels die je kunt oplossen. Verder bevat deze titel een ontroerend verhaal over dierbare herinneringen, kun je nieuwe vrienden maken en knuffelen met een schattige hond!

Ben je benieuwd geworden naar Pine Hearts? Neem dan vooral een kijkje naar onderstaand X-bericht. Daar is namelijk ook de releasetrailer in te zien.