Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Jujutsu Kaisen Cursed Clash krijgt een story-DLC en een gratis content update

Er komen meer personages!

Jujutsu Kaisen Cursed Clash Krijgt op 30 mei een update met nieuwe content en DLC. De DLC bevat twee nieuwe verhaalmissies: Hidden Inventory en Premature Death. Deze DLC bevat ook drie nieuwe personages. De verhaalmissies gaan over het verleden van Satoru Gojo en Suguru Geto tijdens hun schooljaren bij Jujutsu High. Ze krijgen de missie om Riko (de Star Platinum) te begeleiden. Tijdens het begeleiden komen ze verschillende vijanden tegen, waaronder Toji Fushiguro, een huurmoordenaar die een bondgenootschap heeft met een vloek. De drie speelbare personages die je bij de DLC krijgt, zijn dus ook Satoru Gojo (student), Suguru Geto (student) en Toji Fushiguro.

Bij de update komen er ook twee nieuwe personages en twee nieuwe stages. De twee nieuwe personages zijn Mai Zen’n en Momo Nishimiya. Ook zijn er nieuwe kostuums en kan je de DLC-personages bevechten in de online modus.

Naar welke personages kijk jij het meeste naar uit? Laat het weten in de reacties en bekijk hier de video van de update.