Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Swampert in Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet & Violet

Versla en vang Swampert twee weekenden lang!

Afgelopen weekend stonden twee Paradox-Pokémon in de spotlight. Komend weekend en het weekend erna zal er een nieuw Tera Raid Battle-event plaatsvinden in Pokémon Scarlet en Violet. Het zal gaan om de 7-star Raid met Mighty Swampert. Swampert zal tijdens dit event de Mightiest Mark bezitten en een Poison Tera-type. Zoals gewoonlijk kan je hem slechts eenmaal per savefile vangen.

Je krijgt twee weekenden lang de kans om Swampert te verslaan en te vangen. De eerste ronde vindt van 31 mei 2024 om 02.00 uur tot 3 juni 2024 om 01.59 uur plaats. Een week later vindt de tweede ronde van 7 juni 2024 om 02.00 uur tot 10 juni 2024 om 01.59 uur plaats. 

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Ga jij meedoen aan dit event? Laat het ons weten in de reacties! Word lid van onze Discord-server en doe gezellig met ons samen deze lastige Raid!