Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Summer Nights Splatfest aangekondigd voor Splatoon 3

Hul je in zomerse vibes tijdens Summer Nights Splatfest!

Op 1 juni start het nieuwe seizoen in Splatoon 3. Hitteseizoen 2024 gaat gepaard met een nieuw level, nieuwe wapens en zelfs de aankondiging van Mega-Big Run. Zojuist heeft Nintendo Nederland op X een Splatfest onthuld. Dit Splatfest hult Splatsville en Inkopolis in zomerse vibes. Daarom kan het niet anders dan dat dit Splatfest de naam Summer Nights Splatfest draagt. Wanneer dit Splatfest plaatsvindt, is nog onbekend. Het enige wat duidelijk is is dat het tijdens Hitteseizoen 2024 zal plaatsvinden.

Ter gelegenheid van Summer Nights Splatfest zullen er passende hoofddeksels verschijnen. Mocht het zo zijn als de voorgaande thematische Splatfests, dan zal dit via de nieuwsberichten op de Nintendo Switch gratis geclaimd kunnen worden.

Kijk jij uit naar dit Splatfest? Laat het ons weten in de reacties!