Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch komt 22 augustus uit

Tales from Toyotoki
Laat je meevoeren door het verhaal van Tales from Toyotoki!

Tijdens de All Aksys in februari werden er meerdere games aangekondigd voor de Nintendo Switch. Eén daarvan was Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch. Deze kreeg toentertijd een verwachte release in de zomer. Zojuist is onthuld dat deze visual novel op 22 augustus uit zal komen.

Al op jonge leeftijd is Hikaru Nishime zijn ouders verloren. Sindsdien woont hij bij een familielid dat als zijn voogd fungeert. Wanneer zijn voogd hem vertelt dat hij bij zijn opa op het afgelegen Watayatoki moet gaan wonen, reist hij af naar dit dunbevolkte eiland. Maar eenmaal aangekomen, blijkt zijn opa daar helemaal niet te zijn. Als hij het eiland rondzwerft op zoek naar een slaapplek heeft hij geluk: hij ontmoet de heks Lilun. Zij heeft zo haar eigen redenen om naar het eiland te komen. De twee besluiten hun krachten te bundelen en samen hun eigen weg te banen.