Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgens een leaker werkt Nintendo aan Splatoon 4

Dit aan de hand van een gelekte codenaam.

We plaatsen deze even in de neem-met-een-korrel-zout-categorie, maar Splatoon-fans hebben misschien weer een nieuwe game om naar uit te kijken. Volgens leaker Midori (みどり) werkt Nintendo aan een nieuwe Splatoon-game. De game zou de codenaam Spiral dragen:

Zij hebben die conclusie getrokken door de codenamen van Nintendo te analyseren. En hoewel we verder nog niks weten, lijkt een vervolg op Splatoon 3 uit 2022 best waarschijnlijk. Die game doet het met 12 miljoen verkochte exemplaren behoorlijk goed.

Het is nog vrij vroeg voor een nieuwe Splatoon, maar aan de hand van bovenstaande Tweet weten we natuurlijk niet hoe lang de game in ontwikkeling is. Voor hetzelfde geldt dat Nintendo pas net aan de ontwikkeling is begonnen. En voorlopig heeft Nintendo ook nog z’n handen vol aan Splatoon 3, aangezien Summer Nights Splatfest net is begonnen.

Zit jij al te wachten op Splatoon 4? Of wil jij liever nog aan de slag met het derde deel? Laat het weten in de comments!