Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SaGa Emerald Beyond krijgt fysieke versie

saga-emerald-beyond
Exclusief in Azië, maar makkelijk te importeren.

Aziatische game-exporteur Play-Asia heeft aangekondigd dat SaGa Emerald Beyond een fysieke uitvoering krijgt. Deze versie zal exclusief in Azië uitkomen, maar de winkel biedt natuurlijk de mogelijkheid om de game te importeren.

In SaGa Emerald Beyond speel je met 6 helden die zelf ook nog tientallen compagnons kunnen tegenkomen. Het combineert de traditionele turn-based-gevechten waar de SaGa-serie bekend om staat met een ‘choose your own adventure’-gameplaystijl. Zo moet je elke keer als je het spel opnieuw begint een volledig nieuwe ervaring hebben.

SaGa Emerald Beyond is nu al verkrijgbaar op de eShop, terwijl de fysieke versie gepland staat voor een release op 12 juli. Daarna is het natuurlijk nog even wachten totdat het pakje op je deurmat valt. Twijfel je nog of de game iets voor jou is? Dan vind je het misschien leuk om de demo een kans te geven. En check zeker even de trailer: