Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vijf Mega Man-klassiekers toegevoegd aan Nintendo Switch Online

Speel ze alle vijf!

Er zijn weer nieuwe games toegevoegd aan het Nintendo Switch Online-abonnement. Dit keer zijn het de vijf originele Mega Man-games. De Mega Man-games die beschikbaar komen zijn: Mega Man: Dr. Wily’s Revenge, Mega Man II, Mega Man III, Mega Man IV en Mega Man V. Mega Man verscheen voor het eerst op de Game Boy in 1991 met Mega Man: Dr. Wily’s Revenge en eindigde met Mega Man V in 1994. Natuurlijk zijn er daarna nog meer Mega Man-games uitgebracht, maar deze waren voor andere consoles. Intussen zijn er nu elf Mega Man-games. Met alle spin-offs en mobiele games erbij zijn het er zelfs meer dan vijftig!

Nintendo voegt deze games toe omdat de Game Boy 35 jaar bestaat! De Game Boy kwam op 21 april 1989 uit. De games die toen bij de Game Boy beschikbaar waren, waren Super Mario Land, Tetris, Baseball en Alleyway. Deze staan nu ook in de bibliotheek van het Nintendo Switch Online-abonnement.

Wat is jouw favoriete Mega Man-game? Laat het weten in de reacties en bekijk hier de trailer!