Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Emboar in Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet & Violet

De eerste ronde start aankomende vrijdag al!

De spannende Raid met Swampert is nog maar net voorbij en de volgende is alweer aangekondigd. Het volgende Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet en Violet start aanstaande vrijdag alweer. Ditmaal is het een 7-star Raid met Mighty Emboar in de spotlight. Emboar zal de Mightiest Mark bezitten en heeft een Electric Tera-type. Zoals gewoonlijk kan je hem slechts eenmaal per savefile vangen. 

Je krijgt twee weekenden lang de kans om Emboar te verslaan en te vangen. De eerste ronde vindt van 14 juni 2024 om 02.00 uur tot 17 juni 2024 om 01.59 uur plaats. Een week later vindt de tweede ronde van 21 juni 2024 om 02.00 uur tot 24 juni 2024 om 01.59 uur plaats. 

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Ga jij meedoen aan dit event? Laat het ons weten in de reacties! Word lid van onze Discord-server en doe gezellig met ons samen deze lastige Raid!