Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volg een nieuw avontuur van Max Caulfield in Life is Strange: Double Exposure

Life is Strange: Double Exposure
Een Switch-versie van het spel is bevestigd!

We hebben goed nieuws voor fans van de Life is Strange-serie, want Life is Strange: Double Exposure komt naar Nintendo’s hybride console! Hoewel de releasedatum van 29 oktober 2024 al vast staat voor PC en de andere grote consoles, moeten Switch-bezitters iets langer wachten op het spel. Hoeveel langer precies, dat blijft helaas nog even onbekend.

In Life is Strange: Double Exposure kruipen spelers opnieuw in de huid van fotograaf Max Caulfield. Uiteraard staat er een geheel nieuw verhaal op je te wachten, want in deze game volg je het mysterie rondom de moord van Max haar goede vriendin Safi. Hoewel Max haar krachten nooit meer wilde gebruiken, zal ze dat toch weer moeten doen. Alleen op die manier kan ze Safi misschien nog redden van de dood door naar een andere tijdlijn te gaan. Maar ja, wie is er te vertrouwen en wie niet? Zal het jou lukken om de moordenaar op te sporen en Safi in leven te houden?

Ben je benieuwd naar de aankondigingstrailer van Life is Strange: Double Exposure? Bekijk die dan hieronder!