Home X Archief Wii U Nieuws Kickstarter project “Two Brothers” naar Wii U E-Shop in 2014

Kickstarter project “Two Brothers” naar Wii U E-Shop in 2014

two_brothers-1Daily Nintendo berichtte al eerder dat het kickstarter project van Ackk Studios LLC ‘Two Brothers’ in ontwikkeling is voor PC, Mac en Linux. Nu is bekend geworden dat de game in 2014 naar de E-Shop van Wii U komt met upgraded features en Wii U Gamepad support. Ackk Studios heeft meer dan het maximale bedrag binnen gehaald voor de ontwikkeling van Two Brothers.

Two Brothers ie een Action Adventure game two-brothersgeheel in de stijl van de klassieke  zwart-wit Gameboy. Jij speelt de rol van Roy en Bivare Guarder, twee wetenschappers die het ontstaan van het leven onderzoeken. Tijdens hun onderzoek stuit Roy op een verschrikkelijk lot en heeft een bijna dood ervaring. Hij belandt aan de andere kant van de dood, waarin hij zijn leven plotseling beleeft in gekleurde wereld vol met prachtige 16-bits kleuren. Als Roy weer wakker wordt in zijn zwart-wit wereld besluit hij de kleuren van de alter wereld ook naar zijn grauwe wereld te brengen.

Two-Brothers-MainHieronder kun je zien hoe ver Ackk Studios is met de ontwikkeling van Two Brothers.

✓ Non-linear Action Adventure RPG

✓ 15-20 uur gameplay

✓ Momenteel in ontwikkeling voor PC, Mac, Linux, Wii U EShop, en anderen.

✓ Epic 4 uur + soundtrack featuring met 109 tracks door Andrew Allanson en Anthony Manfredonia, met volledig orkestrale muziek.

▪ Ontdek een non-lineare wereld en een verhaal met meerdere eindes, en grote side quests!

▪ Brengt de game wereld van  zwart en wit 8bit naar volledig gekleurde 16bit!

Voor de volledige ontwikkeling en alle informatie over het ‘Two Brothers’ project kun je browsen naar  Kickstarter Two Brothers.

Officiële Trailer

Gameplay Trailer