Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Over

Daily Nintendo is dé Nintendo-website voor de Nintendo-gamer in de Benelux. Op de website kunnen bezoekers dagelijks al het laatste Nintendo-nieuws vinden. Daarnaast testen we onder andere de nieuwste games en kunnen bezoekers regelmatig specials lezen. Daily Nintendo is ontstaan door het samengaan van Wii-DS én 3DS Nieuwslog en bestaat inmiddels al sinds 2007. Hierdoor kent Daily Nintendo een grote groep vaste bezoekers, een actieve community, een groot nieuwsarchief en jarenlange ervaring. Daily Nintendo trekt maandelijks tienduizenden bezoekers en kent een enthousiast team die dagelijks met veel passie aan de site werkt. Wil je contact met ons opnemen? Dit kan via info@dailynintendo.nl. Pers-gerelateerde vragen kunnen via pers@dailynintendo.nl

Rechten & aansprakelijkheid

Daily Nintendo behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk gewenst moment te veranderen. Aan de gegevens op Daily Nintendo kunnen geen rechten worden ontleend.

Daily Nintendo aanvaard daarnaast geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in  dan wel op de website. Dit geldt ook voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links naar websites van derden.

Regels op de website

We vragen je als gebruiker rekening te houden met enkele simpele regels. Zo is SPAMMEN niet toegestaan. Ook is ongewenste reclame maken niet toegestaan en dienen leden elkaar met respect te behandelen. Wees niet racistisch of beledigend, ga altijd respectvol met de ander om. Het starten van een gesprek over ombouwen en andere illegale zaken is ook niet toegestaan. Alles wat in een privéchat wordt verstuurd is op eige risico. Daily Nintendo kent geen enkele aansprakelijkheid over de dingen die besproken zijn in een chat buiten de groep. Seksueel getinte berichten in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan. In geval van overtreding van regels kunnen onze moderators actie ondernemen waaronder het geven van waarschuwingen of het verwijderen van een account.