Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een potje ski op de Wii!

We Ski komt binnenkort naar Europa en Nintendo zal de game hier gaan uitgeven. Deze ski game zal gebruik maken van het Balance Board. De speciale besturing waarbij de Remote en Nunchuck als ski stokken worden gebruikt moeten het een unieke game maken. Hieronder meer informatie in het persbericht. 13 juni ligt de game in de winkel voor ongeveer 50 euro! Ga jij We Ski halen?

 

FAMILY SKI SLALOMT NAAR DE WII!

9 juni 2008 – De hele familie kan binnenkort binnenshuis skiën, want Family Ski komt naar de Wii. Family Ski is ontwikkeld door NAMCO BANDAI Games Inc. en wordt gedistribueerd door Nintendo. Maximaal vier spelers kunnen tegelijk afdalen langs besneeuwde hellingen, het Happy Ski Resort verkennen en genieten van het uitzicht op de bergen er omheen. Zowel beginners als ervaren skiërs zullen zich uitstekend vermaken met de fun van Family Ski. Deze nieuwe en exclusieve titel voor de Wii ligt vanaf 13 juni 2008 in de winkel.

Bereid je voor op onvergetelijke ski-avonturen! Stort je in opwindende races en roekeloze tricks, of maak gewoon een ontspannende afdaling en geniet van het uitzicht. Deze fun voor de hele familie vindt allemaal plaats in en rond Happy Ski Resort, een enorm skigebied vol verrassingen! Tal van pistes bieden telkens weer een nieuwe skibeleving, terwijl spelers alle vrijheid genieten om het resort te verkennen, nieuwe gebieden te ontdekken en spelfiguren te ontgrendelen.

Spelers bedienen de personages op de latten op intuïtieve manieren met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, eventueel in combinatie met het Wii Balance Board. De Wii-afstandsbediening en Nunchuk worden gehanteerd als skistokken voor een levensechte ski-ervaring. Spelers moeten zich bijvoorbeeld afzetten, versnellen en kunnen zelfs sturen met gebruik van de controllers. De ervaring wordt nog realistischer als het Wii Balance Board wordt gebruikt. Dit accessoire dat eerder al in Wii Fit werd gebruikt, laat spelers de actie in beeld besturen door met hun lichaam naar links en rechts te leunen.

Maar natuurlijk draait het er op de besneeuwde hellingen ook om hoe je eruit ziet! Daarom kunnen spelers uiteenlopende mogelijkheden benutten om hun zelfgemaakte
Mii-personages in stijl te kleden. Er is ook een groot aanbod aan standaard-spelfiguren en trendy ski-materiaal beschikbaar. Door missies te voltooien verdient de speler sterpunten die kunnen worden besteed aan een groeiend assortiment stijlvolle accessoires.

Family Ski laat spelers zowel overdag als ’s nachts genieten van een uiteenlopend aanbod aan pistes, variërend van de licht glooiende Rabbit Road tot de duizelingwekkende dieptes van Lion Peak. Diverse skiliften verplaatsen spelers tussen de verschillende hellingen, en laten ze onderweg genieten van spectaculaire uitzichten. Mensen die nog nooit hebben geskied of nooit eerder op de Wii speelden hoeven zich geen zorgen te maken. Op de Ski School leren ze alle basisbewegingen, zoals parallelle bochten, skating en bukken, zodat ze al snel moeiteloos van de hellingen roetsjen. Als spelers de basisbewegingen beheersen, kunnen ze deelnemen aan tal van uitdagingen, waaronder spannende races, slaloms en tricks. Er zijn ook allerlei missies te voltooien, uiteenlopend van boodschappen doen tot het vinden van een vermist kind of het bezorgen van eten! Er is zelfs een skiquiz over de pistes om de kennis van de hele familie op de proef te stellen!

Elke familie koestert de herinneringen aan hun skivakantie. Family Ski biedt daarom de mogelijkheid om deze herinneringen voorgoed vast te leggen met de unieke fotofunctie. Spelers kunnen kiezen uit een breed aanbod aan poses voor hun Mii-personages en standaard-personages om prachtige kiekjes te schieten. Het is ook mogelijk om fotografen op de helling te vinden voor echte actiefoto’s. Foto’s kunnen worden gedeeld op het Wii-prikbord, zodat iedereen ze kan bekijken!

Family Ski is de coolste manier om de zomer door te komen, en biedt zowel wintersportfans als beginners eindeloos plezier. Family Ski glijdt over de toonbanken vanaf 13 juni 2008. De verwachte verkoopprijs is ongeveer €50.