Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Smash Bros. Brawl competitie in aantocht

Smash Bros. Brawl is net te koop in Europa en de eersre competitie zit er al aan te komen. NIntendo gaat deze samen met Game Mania organiseren. Tevens kun je er leuke prijzen mee winnen dus zeker de moeite waard om eens te kijken of het wat voor je is. De voorrondes worden vanaf 26 juli in diversie Game Mania winkels gehouden. De beste krijgt een LG 32” (81 cm) LCD-tv! Hieronder meer informatie:

 

In Super Smash Bros. Brawl kun je zowel met als tegen vrienden strijden. En het is nu zelfs mogelijk om tegen rivalen van over de hele wereld te spelen via de Nintendo Wi-Fi Connection.

Speciaal voor jou heeft Nintendo in samenwerking met Game Mania een competitie opgezet, waarin je het kunt opnemen tegen andere spelers die zich aanmelden voor het event. Op 26 juli 2008 beginnen de voorrondes in diverse winkels in Nederland en in een aantal Utopoliszalen in Belgi�. In de finale zullen Nederland en Belgi� online tegenover elkaar komen te staan waarbij er gestreden wordt om een fantastisch LCD scherm. Bovendien gaat iedere deelnemer met een leuk Nintendo gadget aan de haal!

Ga de uitdaging aan! Test je strijdvaardigheid in de voorrondes en vecht je een weg naar de finale, waarin je het online kunt opnemen tegen de winnaar van Belgi�. Alle rondes worden gespeeld in de stand Basic Brawl.

Wil je meedoen met de competitie? Vanaf 2 juli kun je je inschrijven op http://www.gamemania.nl en zal er meer informatie verschijnen over de spelregels.

Ga naar de offici�le website van Super Smash Bros. Brawl voor meer informatie over het spel. Wij wensen je veel succes met oefenen!