Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Söldner-X: Complete Collection komt naar Nintendo Switch

Söldner-X Complete Collection
Komt ook fysiek uit!

Uitgever Eastasiasoft heeft afgelopen week via een persbericht Söldner X: Complete Collection aangekondigd. De compilatie bestaat uit 2 shoot’em-ups en zal zowel digitaal als fysiek uitkomen. Bekijk hier de aankondigingstrailer:

Als jij van chaotische shmups houdt, dan moet je zeker deze classics bekijken. Söldner-X: Himmelsstürmer kwam in 2007 uit voor de PlayStation 3, 4 en Vita en de pc en werd al snel geroemd om de chaotiche gameplay. Söldner-X 2: Final Prototype uit 2020 deed daar nog een schep bovenop. De combinatie van de stijlvolle graphics, explosieve gameplay en bombastische soundtracks maakten deze games direct geliefd bij liefhebbers van het genre.

De collectie staat gepland voor een release in het vierde kwartaal van dit jaar. En het mooiste? Er moet ook een uitgebreide fysieke versie uitkomen! Deze gelimiteerde uitvoering zal naast de 2 games op een enkele cartridge ook nog een hoop extra’s bevatten. Zo is er een poster aanwezig, een handleiding en zelfs de soundtrack op 3(!) cd’s. Volgens de trailer moet deze versie te reserveren zijn op playasia.com, hoewel deze sku op het moment van schrijven nog niet live staat.

Ga jij deze collectie een kans geven? Laat het weten in de comments!