Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blastoise in Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet & Violet

Ronde twee is van start!

Vorige week werd er een groots Tera Raid Battle-event aangekondigd voor Pokémon Scarlet en Violet. Het zou gaan om drie rondes, waarvan inmiddels de eerste is afgelopen. Vanaf nu tot woensdag 13 maart 2024 om 00:59 uur staat de tweede ronde op de planning. Je kan gedurende deze periode Mighty Blastoise vinden in 7-star Raids. Mighty Blastoise zal zoals de naam al zegt de Mightiest Mark hebben. Als Tera-type heeft het Steel. Zoals altijd met dit soort Raids kan je de Pokémon slechts eenmaal vangen.

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Volgende week is het tijd voor de laatste ronde met Charizard. Ga jij proberen Blastoise te verslaan en te vangen? Laat het ons weten in de reacties! Mocht je mensen zoeken om samen de raid mee te doen? Word dan lid van onze Discord-server via deze link!