Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Empoleon in Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet & Violet

Twee weekenden lang heb jij de kans om Empoleon te verslaan en vervolgens te vangen!

Afgelopen weekend vond er een event plaats in Pokémon Scarlet en Violet, zoals bijna elk weekend wel het geval is. Nu dat voorbij is, is het natuurlijk weer tijd om de volgende aan te kondigen. Het gaat deze keer weer om een 7-star Raid. De Pokémon die in de spotlight staat is Empoleon. Deze sterke Pokémon zal een Ice-Tera Type hebben en een Mightiest Mark als je hem weet te vangen. Maar voor je hem kan vangen, zal je hem eerst moeten zien te verslaan en dat zal niet makkelijk zijn. Je kan hem eenmaal per savefile vangen.

Je krijgt twee weekenden lang de kans om Empoleon te verslaan en te vangen. De eerste ronde vindt van 2 februari 2024 om 01:00 tot 5 februari 2024 om 00:59 uur plaats. Een week later vindt de tweede ronde van 9 februari 2024 om 01:00 uur tot 12 februari 2024 om 00:59 uur plaats. Tijdens de laatste rond zal ook Blissey terugkeren. In de 5-star Raids kan je dan tegen Blissey vechten. Mocht je winnen, dan ontvang je vele Tera Shards. 

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Ga jij meedoen aan dit event? Laat het ons weten in de reacties! Word lid van onze Discord-server en doe gezellig met ons samen deze lastige Raid!