Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meganium in Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet & Violet

Je krijgt twee weekenden de kans om Meganium te verslaan en te vangen!

Het vorige 7-star Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet en Violet is alweer even geleden. Al komt daar snel verandering in. Het nieuwste event is namelijk aangekondigd. De Pokémon waar het even om draait is Meganium. Deze sterke Pokémon zal een Psychic-Tera Type hebben. Ook zal Meganium een Mightiest Mark bezitten, als je hem kan verslaan tenminste. En dat verslaan zal echt niet makkelijk zijn. Je kan hem eenmaal per savefile vangen. 

Je krijgt twee weekenden lang de kans om Meganium te verslaan en te vangen. De eerste ronde vindt van 5 april 2024 om 02.00 uur tot 8 april 2024 om 01.59 uur plaats. Een week later vindt de tweede ronde van 12 april 2024 om 02.00 uur tot 15 april 2024 om 01.59 uur plaats.

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Ga jij meedoen aan dit event? Laat het ons weten in de reacties! Word lid van onze Discord-server en doe gezellig met ons samen deze lastige Raid!