Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sceptile in Tera Raid Battle-event in Pokémon Scarlet & Violet

Sceptile in Tera Raid Battle Pokémon Scarlet & Violet
Vecht, versla en vang Sceptile!

Afgelopen weekend konden Pokémon Scarlet & Violet-spelers tegen Emboar vechten. Nu dat scent voorbij is, is er een nieuw Tera Raid Battle-event aangekondigd. Het gaat om een 7-star Raid met Mighty Sceptile in de spotlight. Sceptile zal de Mightiest Mark bezitten en heeft een Dragon Tera-type. Zoals gebruikelijk kan je hem slechts eenmaal per savefile vangen. 

Ook tijdens dit event heb je twee weekenden om Sceptile te verslaan en te vangen. De eerste ronde vindt van 28 juni 2024 om 02.00 uur tot 1 juli 2024 om 01.59 uur plaats. Een week later vindt de tweede ronde van 5 juli 2024 om 02.00 uur tot 8 juli 2024 om 01.59 uur plaats. 

Je kan de Raids op de map herkennen aan hun speciale aura. Om toegang te krijgen tot deze events moet je wel het nieuwste Poké News ophalen. Daarvoor moet je in de game met internet verbinden. Voor de 7-star Raids moet je het verhaal en post game uitgespeeld hebben om überhaupt Black Crystals te kunnen vinden. Wel kan je via andermans Raid meedoen.

Ga jij meedoen aan dit event? Laat het ons weten in de reacties! Word lid van onze Discord-server en doe gezellig met ons samen deze lastige Raid!