Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

WarioWare: Move It! krijgt overzichtstrailer

WarioWare
Knotsgekke microgames staan voor je klaar!

Update: Zojuist is er een Engelse trailer online gekomen met Nederlandse ondertiteling. Daarom heeft de Japanse overzichtstrailer plaatsgemaakt voor een video die we wel kunnen begrijpen.

WarioWare: Move it! verschijnt 3 november voor de Nintendo Switch en dat is absoluut iets om naar uit te kijken. Maarten kon afgelopen week namelijk al aan de slag gaan met deze knotsgekke game en in zijn preview was hij dan ook enorm enthousiast. Vandaag is er een nieuwe overzichtstrailer van de game online gezet en deze kun je hieronder bekijken. Momenteel is de trailer er alleen in het Japans.

Net als de voorgaande delen draait ook WarioWare: Move It! om het spelen van absurde microgames. Met meer dan 200 microgames kan Wario in dit nieuwe deel helemaal losgaan in Relaxië. Alle microgames zijn alleen te spelen, maar ook met z’n vieren in de stand ‘Feestje’. Dat levert natuurlijk feestelijke momenten op. Zoals gezegd, bevatten veel van deze kleine spelletjes rare gameplay of zijn ze een parodie op een bekende Nintendo-game, zoals de ouderwetse Mario-games.

Kijk jij al uit naar WarioWare: Move It? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!