Home X Archief 3DS/2DS Nieuws Meer informatie over Skull Kid in Hyrule Warriors Legends

Meer informatie over Skull Kid in Hyrule Warriors Legends

Eerder deze week werd bekend dat Skull Kid speelbaar zal worden in Hyrule Warriors Legends. Nu is er meer informatie vrijgekomen en zijn er screenshots vrijgegeven.

Skull Kid vecht met gebruik van duistere magie, welke hij tot volle potentie kan gebruiken door zijn masker. Als hij zijn energie aan de voorkant focused zal hij een laser afvuren. Daarnaast kan hij gebruik maken van zijn ocarina om de hulp van Tatl en Tael in te schakelen of hij kan zijn trompet gebruiken om vogelverschrikkers op te roepen

Phantom Ganon is een nieuwe baas in het spel, hij heeft twee zwaarden, maar zijn grootste kracht ligt in zijn magische vaardigheden. Zo kan hij je gebruik van items blokkeren, kan hij illusies maken en kan hij teleporteren.

In Hyrule Warriors Legends kan je ten opzichte van Hyrule Warriors wisselen van personage midden in een level. Nu is bekend geworden dat je per battle maximaal vierpersonages kan gebruiken. Daarnaast is bekend gemaakt dat als je bij de eindbaas ze alle vier weet te verzamelen je een speciale vaardigheid kan gebruiken. Deze vaardigheid, genaamd de Smash Boost Power, zal je magie meter volledig vullen, de eindbaas groen laten oplichten door een bliksemflits en je daarnaast nog meer voordelen geven.