Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

F-Zero 99 krijgt binnenkort update

F-ZERO 99
Meer tracks en onuitgebrachte modi.

F-Zero 99 is nu uit en is exclusief verkrijgbaar voor Switch Online-abonnees. Nintendo heeft bevestigd dat F-Zero 99 binnenkort meer circuits zal toevoegen en dataminers hebben nog niet eerder uitgebrachte modi gevonden.

Nieuwe tracks

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de nieuwe Switch Online racer F-Zero 99, De game wordt eind september en half oktober bijgewerkt met meer circuits. Het eerste wat aan de beurt komt zijn de Queen League-parcoursen in de komende week. Daarna, half oktober, komen de King League-parcoursen.

Op dit moment zijn alle Knight League-parcoursen live in de game, samen met een paar andere. Mute City I, Big Blue, Sand Ocean, Death Wind I en Silence zijn speelbaar, samen met White Land 1 en Port Town 2 uit respectievelijk de Queen en King League. Uiteindelijk moeten we Mute City II, Port Town I, Red Canyon I, White Land II, Mute City III, Death Wind II, Red Canyon II en Fire Field krijgen.

Dataminer en Nintendo Life-gebruiker ‘LuigiBlood’ heeft ook informatie gedeeld over een aantal ongebruikte bestanden in F-Zero 99. Eén ervan verwijst zelfs naar een track uit de Satellaview-entry BS F-Zero Grand Prix. De Satellaview werd exclusief in Japan uitgebracht en waarmee gebruikers spellen en content konden downloaden op de Super Famicom.

Nieuwe spelmodi?

Een dataminer heeft onthuld dat er in de nabije toekomst mogelijk extra modi naar de game komen.

Dataminer ‘OatmealDome’ laat zien hoe de gamebestanden de nog niet uitgebrachte speltypen “Arcade Mode” en “Survival Mode” bevatten. Het speltype Arcade bevat blijkbaar “een timer en tijdpoorten in de circuits”. De Survival Mode is niet gedetailleerd, maar de naam spreekt voor zich.

F-Zero 99 is misschien niet de definitieve manier om F-Zero te spelen, noch wat de fans hadden verwacht. Het is wel een briljante benadering die aanvult wat zo goed werkte in het origineel met enkele doordachte toevoegingen die het heel erg verslavend maakt. Ben jij ook al een grote fan? Laat het weten in de reacties wat je ervan vind.