Home Prijsvraag Win een fysiek exemplaar van Super Mario RPG! (Verlopen)

[Prijsvraag] Win een fysiek exemplaar van Super Mario RPG! (Verlopen)

Super mario rpg keyart

De release van Super Mario RPG in Europa is er een met hindernissen geweest. In 1996 verscheen de klassieker voor het eerst, maar Europa werd overgeslagen. Pas in 2008 kwam de game ook hier beschikbaar via Virtual Console op de Wii. En nu vijftien jaar later kunnen Switch-bezitters vanaf 17 november 2023 met een opgepoetste versie aan de slag. In samenwerking met Nintendo Nederland mogen wij één fysiek exemplaar van Super Mario RPG weggeven. Wat je moet doen om kans te maken, lees je hieronder.

Super Mario RPG staat bekend om de vele originele personages. Zo heb je Geno en de vijand Croco. Wij zijn benieuwd naar welk personage je het meeste uitkijkt om te zien in de game. Bijvoorbeeld omdat je er goede herinneringen aan hebt of omdat je dat personage een gaaf ontwerp vindt hebben. Mocht je de game nog nooit gespeeld hebben, dan kan je op de Nintendo-site wat verschillende personages bekijken ter inspiratie.

Om kans te maken moet je onder dit artikel een reactie achterlaten waarin je antwoord geeft op de volgende vraag. De vraag luidt: Naar welk personage in Super Mario RPG kijk je het meeste uit en waarom? Meedoen kan tot dinsdag 14 november 2023 om 12:00 uur en geen minuut later. Daarvoor is wel een Daily Nintendo-account benodigd. Als je die nog niet hebt, kun je hem hier gemakkelijk en gratis aanmaken. De winnaar maken we op dinsdag 14 november 2023 om 14:00 uur bekend. We streven ernaar dat de winnaar hem zo snel mogelijk op of na de release in huis heeft.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Iedereen mag slechts een keer meedoen. De winnaar worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijs wordt per post toegestuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.

28 REACTIES

  1. Wat een geweldige prijs!! Heb deze game helaas vroeger nooit kunnen spelen en vind de prijs van de Snes game nu iets aan de hoge kant…😅 als ik 1 personage moet kiezen waar ik naar uit zou kijken dan is het Geno! Aangezien ook mijn liefde voor Disney films en hij heeft wel heel erg veel weg van Pinokkio!!😃
    Plus zelfverzekerd, koppig en wijs zijn wel echt eigenschappen die een game personage wel heel erg vet kunnen maken!
    Ik ga nu maar heel hard duimen….😎

    Succes allemaal!

  2. Mario is the man voor mij natuurlijk!! Vroeger mochten wij 1x in de zoveel tijd een console huren en dat hebben we 2x gedaan i.c.m. Super Mario RPG. Uiteraard met de bijbehorende converter omdat het een Amerikaanse cardridge was. Uren aan gespendeerd om er vervolgens achter te komen dat, door een bug in de game, het spel ALTIJD vastliep op een bepaald punt. We hebben het dus nooit kunnen afmaken en het zou ongelooflijk gaaf zijn om dat alsnog te kunnen doen, maar nu met mijn eigen kinderen.

  3. Het origineel heb ik nog nooit gespeeld? Dus ben niet echt bekend met de verschillende karakters.

    Maar toch spreekt Mallow me vanaf het begin al het meest aan. In mijn ogen een uniek uiterlijk wat hem interessant maakt, ook het feit dat hij magie als zijn wapen gebruikt ben ik wel fan van! Erg benieuwd hoe dat uit gaat pakken!