Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Reader review: Thrillville

Reader review: Thrillville

Nintendo-wii.blieb.nl biedt jouw de mogelijkheid je zelfgescheven reviews online te zetten. Jouw review ook online? Lijkt het jouw leuk als jouw stuk gezien kan worden door dagelijks ruim 4000 lezers?  Stuur je recensie naar nintendo-wii.blieb.@hotmail.com

 

Game: Thrillville

Auteur: Siemen

Cijfer: 7.8

Online: Nee

 

Enkele jaren terug had ik Thrillville op de Playstation 2. Toen deel 2 op de Wii kwam twijfelde ik dan ook niet om het spel te halen. De serie staat dan misschien wel niet bekend om de geweldige graphics maar wel om leuke gameplay. In het spel heb je verschillende parken waar telkens iets mee aan de hand is. Jij moet steeds een park kiezen en deze tot een succes maken. Zo kan het voorkomen dat de bezoekers maar ontevreden blijven. Aan jouw de taak om dit te verbeteren en een park weer winstgevend te maken. Daar is weinig aan veranderd en in deel 2 is dit dus nog net zo. Overigens heb je de keus uit 5 verschillende parken die je moet unlocken.
          .
 
 
Het leuke aan Thrillville is dat je de hele tijd door je eigen park heenloopt. Zo kan je naar een achtbaan lopen om een ritje te maken of naar een lege plek gaan om iets te bouwen. Dat bouwen kan uiteenlopen van een achtbaan, golfbaan tot eetkraam. Door vanalles te bouwen moet je de gasten in hun behoeftes voorzien. Vooral het bouwen van achtbanen is enorm leuk. Je kunt zo zo gek maken als je zelf maar wilt. Van loopings tot vuurcirkels. Het bouwen van achtbanen werkt goed en mocht je er niet uitkomen kan de computer je helpen. Tijdens het rondlopen in een park kun je ook met de gasten praten. Zo kom je erachter waar ze wek en niet tevreden over zijn. Met 5 parken ben je wel een tijdje zoet want ieder park kent allerlei missies die je moet halen. Deze varieren van het spelen van mini games tot het bouwen van coasters. Het spel kent veel verschillende mini games die allemaal te maken hebben met de attracties in het park.
 .
 
 
Aan het begin van deze review vertelde ik dat de graphics geen sterk punt waren in het vorige deel. Daar is nu verandering in gebracht! De beelden blazen je niet omver maar alles zit er zeker netjes uit. Een flinke verbetering ten opzichte van het eerste deel op de PS2. Ook het geluid is leuk gedaan met leuke muziek en grappige stemmen.
.
 
 
Conclusie: een leuk spel voor gamers die of van veel mini games houden of die pretpark (SIM) games leuk vinden. Misschien wel meer geschikt voor de iets jongere gamer maar ook oudere gamers kunnen er plezier aan hebben. Het spel ligt voor 40 euro in de winkel en dat is het naar mijn mening wel waard. Maar je moet er dus wel van houden! Verwacht geen mega realistische game: alles is vrij fictief.